Нема слика

Експерт интервју на лажни вести

20. јануари 2017 presseagent 0

ARAG правен експерт Тобиас Klingelhöfer на лажни извештаи и пропаганда во мрежата на интернет, а особено на социјалните мрежи, постојат голем број на интересни факти за да дознаете. […]

Нема слика

"Заштита на личните податоци" - Експертите повикуваат на ЕРГО директно осигурување

11. јануари 2017 presseagent 0

Она што на корисниците да firewalls, треба да знаете облаци и лозинка за заштита на 28. Јануари е Европскиот ден на заштита на личните податоци. Добра прилика, на сопствена употреба на лични дигитални […]

Нема слика

адвокати сообраќај тестира знаењето сообраќај германски возачи: "Само 3 Проценти дојде преку тест возење? Не е ни чудо!"

9. јануари 2017 presseagent 0

Кој не го знае значењето на заеднички сообраќајни знаци и шпекулира само во право на поминување, наоѓа во Германија очигледно во добра фирма: Во текот на истражувањето возачка дозвола тестирани […]

Нема слика

Сè што ред на компјутерот

3. јануари 2017 presseagent 0

ARAG експерти за да правилно да се справи приватни и доверливи информации, новата година започна! Расфрлани цел е да се создаде и се надевам дека пред нас […]

Нема слика

"Клучни чекори по сообраќајна несреќа" - Потрошувачите информации ЕРГО осигурување

2. јануари 2017 presseagent 0

по сообраќајна несреќа Што да направите правилно однесување при сообраќајна незгода може да биде од витално значење. тие: ЕРГО групата, бројот на сообраќајни незгоди 1. половина година […]

Нема слика

ARAG Правни брзо ...

28. декември 2016 presseagent 0

Денешната пресуда на прв поглед +++ Нема штети на закупецот за полиција употреби во станот +++ потстанар, чуваат нелегални дроги во неговиот стан, […]